Plåthyllor

Plåt är ett material med unika egenskaper. Idag kan företag i Gnosjöregionen ta fram precisa delar av plåt som är specialanpassade för hur slutprodukten ska användas. I och med att man jobbar från tillverkningen av själva plåten fram till slutkomponent så får man produkter som är kostnadseffektiva och mycket flexibla. Då du ska beställa plåthyllor så ska du dra nytta av denna kunskap och flexibilitet som innebär att du kan få nya delar till ett befintligt hyllsystem eller skapa ny inredning som passar dina behov perfekt.

 

Effektiv exponering

Med plåt kan man få en effektiv exponering. Detta beror på att man kan jobba med olika vinklar och minimera den yta som hyllan kommer att ta upp. I många fall så ger plåthyllor en mycket lätt och luftig känsla, och det är därför som de används flitigt som butiksinredning för att öka exponering och ge en attraktiv känsla. Man kan ta fram en plåthylla som fungerar som tillfällig produktdisplay där man har integrerat produktens form i hyllans design. Det här är något som behövs då man jobbar med koncept som shop in shop där man ska skapa en yta i butiken som fungerar som egen butik. Med hjälp av skräddarsydda hyllsystem och produktställ så når man känslan som man är ute efter, men det är förstås viktigt med noggrann planering och kunskap om hur man kan få den önskade effekten med rätt design.

 

Unika hyllsystem

Många företag i Gnosjöregionen har stor erfarenhet av att ta fram unika hyllsystem av plåt. När hyllorna är klara så tänker man inte alltid på att det faktiskt är plåt i hyllan. Med efterbehandling så har man fått fram en lyster som känns riktigt tilltalande. När man har behov av en unik lösning så är det viktigt att man vänder sig till ett företag med bred erfarenhet av att utveckla hyllor i plåt. Ett vanligt sätt är att man tillverkar plåthyllor med laserskärning. Läs mer om laserskärning. Detta gör att man kan diskutera en ritning eller prototyp på ett vettigt sätt så att man når en lösning som alla kan vara nöjda med.

 

Estetik och hållbarhet

Det spelar ingen roll om man behöver sin plåthylla till en butik eller till ett lager, estetik och hållbarhet måste gå hand i hand. Man ska inte behöva få problem med rost som gör att hyllorna blir fula och tappar kraft. Idag så finns det bra metoder för att behandla plåten som man ska använda till möblerna så att de inte kommer att råka ut för rostskador. Det blir förstås dyrare om man satsar på rostfritt stål, men man kan finna lösningar som är billigare och som ändå ger en slutprodukt som klarar av fukt och normal städning utan att förstöras.

 

Från ritning till färdig hylla

Det kan gå mycket snabbt från ritning till färdig hylla. Om man vänder sig till ett företag som klarar av hela processen så kan man komma fram till en plan om när de färdiga hyllorna ska levereras. Det finns idag många vettiga lösningar för produktion av plåthyllor som kan levereras färdiga eller för enkel montering på plats. Det viktigaste är att man samarbetar med ett företag som inte fuskar med kvalitet och omsorg vad gäller produktion och efterarbete.

 

Klädgalgar, kassadiskar och spårpaneler

Förutom hyllsystem finns det många andra saker som är viktiga att tänka på för en butiksinredare. Snygga spårpaneler höjer statusen på butiken och du kan ta lite mer betalt och samma sak är det med kassadisken. Dessutom är det viktigt att kassadisken är praktisk för att flödet i kassakön ska fungera bra.

Att köpa begagnad butiksinredning kan vara lockande, men se till att köpa saker som är anpassade för din bransch. Klädgalgar är en sådan detalj som som kan bli hur fel som helst. Att välja rätt galge är viktigt för att kläderna ska hänga kvar och hänga snyggt. Vad är bäst för dina produkter? Plastgalgar, trägalgar eller trådgalgar? Ta hjälp av proffs när du ska välja galge.

 

Nyheter om butiksinredning

 

2018-11-13

Det visste du inte om skyltdockor

Det finns en massa spännande information om skyltdockor. Här är några saker som du kanske inte visste om skyltdockor.

 

Läs mer »

 


Gör till din startsida


Läs de senaste nyheterna från din bransch först,
sen kan du googla »


Nyheter om butiksinredning

Onsdag 16 oktober -
gnosjoregion.se: Big News
komplettera vår produktion i metall. Hestra levererar butiksinredning till mängder av kunder i hela Norden. ?Vi har
Torsdag 10 oktober -
industritorget.se: Första SP4-ordern till Malaysia
malaysiskt bolag, som är verksamt inom kontor- och butiksinredningar i hela landet. Parterna har dessutom långtgående
Torsdag 10 oktober -
spotlightstockmarket.com: Finwire om Parans Solar Lighting AB: Parans får en första order i Malaysia
Den aktuella ordern är från ett bolag verksamt inom kontor- och butiksinredningar, där slutkunden i sin tur är ett välkänt malaysiskt företag som tillverkar kryddor.
Torsdag 10 oktober -
di.se: Parans tar order från Malaysia
malaysiskt bolag, som är verksamt inom kontor- och butiksinredningar. Parterna har dessutom långtgående diskussioner
Torsdag 10 oktober -
spotlightstockmarket.com: Direkt om Parans solar lighting ab: order I malaysia, samtal ev partnerskap
malaysiskt bolag, som är verksamt inom kontor- och butiksinredningar. Parterna har dessutom långtgående diskussioner
Torsdag 10 oktober -
spotlightstockmarket.com: Parans Solar Lighting AB: Första SP4-ordern till Malaysia
malaysiskt bolag, som är verksamt inom kontor- och butiksinredningar i hela landet. Parterna har dessutom långtgående
Torsdag 10 oktober -
di.se: Parans Solar Lighting: Första SP4-ordern till Malaysia
malaysiskt bolag, som är verksamt inom kontor- och butiksinredningar i hela landet. Parterna har dessutom långtgående
Söndag 6 oktober -
molndalsposten.se: Alla borde vara som Annika på Coop
Så hör upp ni som arbetar inom butiksbranschen som vill göra ert jobb med värdighet, se och lär av henne.
Torsdag 3 oktober -
gnosjoregion.se: Gunnars Tråd säkrar fortsatt tillväxt
Bearbetat plattjärn efterfrågas bland annat inom butiksinredning och möbelindustri. Långsiktighet och stabilitet
Onsdag 2 oktober -
blt.se: Nytt försök att sälja tidigare mataffär
valt att sälja av alla inventarier, bland annat all butiksinredning. Att man burit lådor vid lokalen skapade genast