Produktställ, skyltställ och displayställ

Alla varor och produkter måste presenteras på ett sätt som gör att man lägger märke till det som säljs. Om allting låg platt på vanliga hyllor så skulle folk inte uppleva samma nyfikenhet och intresse då de besöker butiker. Med produktställ och skyltställ så kan man jobba med design och layout för att framhäva en ny produkt eller göra det lättare att få syn på en vara som funnits länge i butiken.

Displayställ kan också vara viktiga då man vill ge besökare chansen att ta i varan utan att den ska skadas eller riskera att hamna i någons ficka. Numera kan verkstäderna i Gnosjöregionen ta fram unika lösningar för presentation av varor och det finns inga gränser för vad man kan göra då det blir dags att lansera en ny produkt!

Företag i Gnosjöregionen som tillverkar produktställ »

Leverantörer av produktställ »

 

Presentera en ny produkt

Vad är det som får en butik att upplevas som mer välsorterad än en annan då de båda har samma utbud av produkter och varor? Svaret på denna fråga är att butiken med en välsorterad och spännande känsla jobbar med produktställ som framhäver lockvaror och nyheter. Då man till exempel kommer in i en babybutik så möts man genast av speciella displayställ där viktiga varor har fått en framhävd position. Detta har gjorts med tanke på att kunden ska se och bli intresserad av det som man marknadsför.

Beroende på varans storlek och layout så kan ett displayställ vara i form av ett podium, en hylla eller en intressant form som fästs med hjälp av spjut mot vägg eller tak. Om det handlar om en dyrare produkt som man inte kan lämna fritt att känna på så finns det idag säkra ställ för display som gör att kunden får röra och testa samtidigt som produkten inte kan tas ut ur butiken.

 

Ljussättning och känsla

En annan sak som kan få skyltställen och produktställen att se annorlunda ut är den ljussättning som kan inkluderas i själva hylldesignen. Idag kan företag i Gnosjöregionen ta fram vackra armaturer som är en del av displayställen. Det här kan vara väl värt att investera i, för man kan ju inte räkna med att man kommer att kunna ordna med rätt ljussättning på den plats där man vill placera varudisplayen.

Man ska ju inte behöva inrätta sig efter de lampor man redan har i sin butik då det finns färdiga lösningar som är prisvärda. Det är dock viktigt att man tänker på att jobba med duktiga företag som har den kunskap som krävs för att ta fram rätt design så att ljus och känsla verkligen ger den effekt som man eftersöker.

 

Unika ställ för unika produkter

När man ska presentera en ny vara så är det ofta så att man anpassar hyllan som används till designen på varan. Det kan vara så att ett displayställ ska vara en del av en större kampanj där man jobbar med ett visst ämne. När ett produktställ ska ha en unik form så måste det utformas med tanke på hållbarhet och balans. Den som beställer ett skyltställ ska bara behöva tänka på hur det ska se ut och var det ska stå, resten måste designer och metallverkstad klara av.

 

Nyheter om butiksinredning

 

2022-01-31

Säker butiksinredning är väldigt viktigt

Det gäller att inreda butiken med säker butiksinredning som står stadigt och som inte har vassa kanter att skada kunder och anställda med.

 

Läs mer »

 

 

 

2018-11-13

Det visste du inte om skyltdockor

Det finns en massa spännande information om skyltdockor. Här är några saker som du kanske inte visste om skyltdockor.

 

Läs mer »

 

 


Gör till din startsida


Läs de senaste nyheterna från din bransch först,
sen kan du googla »


Nyheter om butiksinredning

Torsdag 11 augusti -
corren.se: Möbelsnickarna från Linköping är tredje störst i sin bransch ? ökar intäkterna med 15 procent
Bolagets huvudbransch är tillverkning av kontors- och butiksinredningar och tillverkning av köksinredningar.
Onsdag 10 augusti -
hn.se: Byggbranschen i Halmstad får tillskott ? nytt företag startar
och byggbranschen, såsom specialkonstruktioner för butiksinredning och andra finsnickerier samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet."
Onsdag 10 augusti -
hallandsposten.se: Nytt byggföretag startar i Halmstad
och byggbranschen, såsom specialkonstruktioner för butiksinredning och andra finsnickerier samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet."
Tisdag 9 augusti -
ehandel.se: Bil brakade in i Jysk-butik ? orsakade stor förödelse
Bilen raserade såväl väggen som butiksinredning och orsakade stor skada vilket i sin tur ledde till att man fick stänga för dagen.
Tisdag 9 augusti -
market.se: Bil brakade in genom väggen på renoverad butik
Betong från den solida väggen, och butiksinredningen, syns ligga i en enda röra på bilder från händelsen.
Söndag 7 augusti -
artnet.se: Stockholms Auktionsverk Globen en temaauktion med inredning från FACE!
Auktionen innehåller bland annat en imponerande fast butiksinredning som redan 1997 såldes på Stockholms Auktionsverks Lilla Kvalitén.
Fredag 5 augusti -
svt.se: Nyheter från dagen: 5 augusti
? Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden ? Eon döms att betala skadestånd ? förstörde unika fornlämningar
Fredag 5 augusti -
svt.se: Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden
Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden Under fredagsförmiddagen var kriminaltekniker och
Fredag 5 augusti -
gnosjoregion.se: Tillverkning av butiksinredning
Tillverkning av butiksinredning Vid tillverkning av delar i metall till butiksinredning är skärande bearbetning en vanlig tillverkningsmetod.