Nyheter om butiksinredning


Publicerad 2022-01-31

Säker butiksinredning är väldigt viktigt

Det gäller att inreda butiken med säker butiksinredning som står stadigt och som inte har vassa kanter att skada kunder och anställda med.

När vi inreder en butik med möbler och detaljer så tänker vi ofta på saker som att inredningen ska ge försäljningen ett gott stöd. Man väljer butiksinredning med en design som passar konceptet i butiken och tänker på saker som hur man kan sälja mer med synlighet.


Utöver att produktställ och annan butiksinredning måste erbjuda god synlighet så ska alla möbler som finns i butiken vara säkra. Både för de som jobbar i lokalen och för kunder som kommer på besök.


Säker butiksinredning välter inte


Om vi börjar med att se på stabilitet så gäller det förstås att inredningen står som den ska även om man rör vid eller lutar sig mot en möbel. När en möbel är lite tyngre så är det ju rentav farligt om den står vingligt.


Ett högt produktställ på ben som inte klarar vikten är inte bra. Men det gäller också att förstå vad butiksinredning är gjord för. Då den beställs så är det viktigt att ta en titt på kapacitet för varje möbel. Det är inte smart att ladda en hylla som är gjord för lägre vikt med tunga produkter som väger mycket mer.


Lättare ställ och sådant som inte är tungt kanske inte känns så farligt då de står på sniskan eller lätt välter. Men ingen kund tycker att det är roligt att bli intrasslad i klädhästar och galgar. Det är verkligen viktigt att se på saker som att man kan låsa hjul och få ställningar att stå still även om de också erbjuder rörlighet.


Hyllor och krokar rasar inte


En annan sak att tänka på är hur vägginredning sitter. Det gäller ju att välja hyllor och annan inredning för väggen som är stadig och väl genomtänkt för sitt syfte. Det är också viktigt att vara noga med montering.


Kunder ska inte behöva vara i riskzonen för ras för att hyllsystem inte sitter som de ska. Det här är butiksinredning som ofta sitter på höjden. Ju högre upp ett föremål kommer ju längre blir fallet och därmed också slaget om det träffar någon.


Det kan vara klokt att se till att montering av butiksinredning på väggar görs av kunniga personer som ser till att allting sitter som det ska. På så vis slipper ni överraskningar till följd av att någon drar lite för hårt i en galge eller bestämmer sig för att försöka hänga lite på en hylla med en hand för att få tag på saker med den andra.


Summering


Bra butiksinredning är säker butiksinredning. Det handlar först och främst om att välja möbler och inredningsdetaljer som är gjorda för den användning de kommer att ha. Dessutom är det väldigt viktigt att installera och montera möblerna på rätt sätt. Då kan du garantera att det är säkert att röra på sig och röra på saker i din butik!

 

 

 

 


 

Visa alla »

Nyheter om butiksinredning

 

2022-01-31

Säker butiksinredning är väldigt viktigt

Det gäller att inreda butiken med säker butiksinredning som står stadigt och som inte har vassa kanter att skada kunder och anställda med.

 

Läs mer »

 

 

 

2018-11-13

Det visste du inte om skyltdockor

Det finns en massa spännande information om skyltdockor. Här är några saker som du kanske inte visste om skyltdockor.

 

Läs mer »

 

 


Gör till din startsida


Läs de senaste nyheterna från din bransch först,
sen kan du googla »


Nyheter om butiksinredning

Fredag 1 juli -
di.se: Inredarna av Ica-butikerna passerar 200 miljonersstrecket
När Fredric Jansson, ägare till butiksinredningsbolaget Intrx, pratar om ?från ax till limpa? så menar han verkligen vad han säger.
Onsdag 29 juni -
spotlightstockmarket.com: Finwire om EasyFill AB: Easyfill ökade omsättningen med 30 procent under jan-maj
ökade omsättningen med 30 procent under jan-maj Butiksinredningsbolaget Easyfills omsättning ökade under perioden januari-maj
Tisdag 28 juni -
spotlightstockmarket.com: Finwire om EasyFill AB: Easyfill löser ett konvertibel lån med ny finansiering
Finwire om EasyFill AB: Easyfill löser ett konvertibel lån med ny finansiering Butiksinredningsbolaget Easyfill tecknade i juni 2021 ett låneavtal gällande
Tisdag 28 juni -
borskollen.se: Easyfill löser ett konvertibel lån med ny finansiering
Easyfill löser ett konvertibel lån med ny finansiering Butiksinredningsbolaget Easyfill tecknade i juni 2021 ett låneavtal gällande
Onsdag 22 juni -
tanalys.se: Inbjudan till presentation av ITABs delårsrapport för andra kvartalet 2022
Erbjudandet inkluderar designrådgivning, kundanpassad butiksinredning, kassadiskar, kundflödeslösningar, professionella
Tisdag 21 juni -
borskollen.se: Tobias Sjölander ny vd för Easyfill
Tobias Sjölander ny vd för Easyfill Finwire / Börskollen Butiksinredningsbolaget Easyfill har utsett Tobias Sjölander till ny vd.
Tisdag 21 juni -
spotlightstockmarket.com: Finwire om EasyFill AB: Tobias Sjölander ny vd för Easyfill
Finwire om EasyFill AB: Tobias Sjölander ny vd för Easyfill Butiksinredningsbolaget Easyfill har utsett Tobias Sjölander till ny vd.
Måndag 20 juni -
fryksdalsbygden.se: Malin tar över EntréSunne: ?En dröm går i uppfyllelse?
Malin Alm har jobbat i butiksbranschen i många år. Redan 2008 började hon på Lindex i