Shop in shop

Numera är det allt fler butiker som jobbar med möjligheten att skapa olika områden i en och samma butik. Trots att man kanske säljer varor inom en viss kategori så kan man framhäva produkter av ett annat slag genom att använda sig av konceptet shop in shop som skapar speciella öar och platser i lokalen. Det gäller förstås att jobba med detta koncept på rätt sätt. Särskilt om man har en mycket liten butik där varje centimeter måste beaktas. Idag kan företag i Gnosjöregionen ta fram speciella möbler och produktställ som gör att man får den effekt som man är ute efter.

 

Flera butiker i en lokal

Det är väl knappast någon som tycker att det är märkligt att en stor sportbutik har flera olika avdelningar inom samma butik där man fokuserar på olika saker. Det här kan vara tillfälliga arrangemang eller försäljningsöar som gör att man lättare finner de produkter man letar efter. Under fotbolls VM så kanske man väljer att skapa en shop in shop där man bara säljer fotbollsrelaterade produkter. Detta är ett koncept som kunder gillar och som har en positiv påverkan för den samlade försäljningen. Det säger ju sig självt att det är troligt att man kommer att köpa en vara om man kan hitta den.

Det finns alla möjliga spännande butik i butik koncept som caféer som säljer möbler och klädesbutiker som även säljer matvaror som relaterar till designen. När man kan skapa speciella öar och platser i sin lokal så kan man utveckla sin verksamhet utan att det verkar spretigt och konstigt.

 

Marknadsföring av unik produkt

Det är särskilt viktigt att använda sig av rätt produktdisplayer och skyltmaterial då man ska lansera en ny produkt. För detta kanske man gör om lite vad gäller möblemanget i butiken. Om man har en butiksinredning som är utvecklad för att klara av tillfälliga förändringar så kan detta göras med bibehållen trivsel. Därför är det viktigt att man redan då man planerar för sin butik skaffar rätt inredning. Företagen i Gnosjöregionen jobbar tätt ihop med designers och butiksutvecklare för att kunna få fram de möbler som efterfrågas. Med avancerad teknik för framställning av möbler och detaljer så har kostnaden för detta sänkts vilket gör att det lönar sig för butiker att investera i sitt möblemang. Detta även då det handlar om en tillfällig produkt där man kanske vill utveckla en hylla som passar ihop med produktens unika design.

 

Snabba leveranser för snabb förändring

När en ny vara ska introduceras så kan man ju inte vänta hur länge som helst på att få sina specialdesignade displayer. En shop in shop kanske bara ska vara för några månaders tid och då får det inte ta mer än några veckor att få fram den skyltning och de produktställ som man vill använda. Det är en fördel att kunna jobba med en verkstad som kan ta hand om hela produktionsprocessen. Som kund så lämnar man in sin ritning och den design man efterfrågar och sedan kommer man överens om när leveransen till butiken kan ske. Det kan verkligen vara så enkelt att genom en butik i butiken skapa liv och rörelse vilket leder till nyfikenhet hos samtliga besökare.

 

Nyheter om butiksinredning

 

2022-01-31

Säker butiksinredning är väldigt viktigt

Det gäller att inreda butiken med säker butiksinredning som står stadigt och som inte har vassa kanter att skada kunder och anställda med.

 

Läs mer »

 

 

 

2018-11-13

Det visste du inte om skyltdockor

Det finns en massa spännande information om skyltdockor. Här är några saker som du kanske inte visste om skyltdockor.

 

Läs mer »

 

 


Gör till din startsida


Läs de senaste nyheterna från din bransch först,
sen kan du googla »


Nyheter om butiksinredning

Torsdag 11 augusti -
corren.se: Möbelsnickarna från Linköping är tredje störst i sin bransch ? ökar intäkterna med 15 procent
Bolagets huvudbransch är tillverkning av kontors- och butiksinredningar och tillverkning av köksinredningar.
Onsdag 10 augusti -
hn.se: Byggbranschen i Halmstad får tillskott ? nytt företag startar
och byggbranschen, såsom specialkonstruktioner för butiksinredning och andra finsnickerier samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet."
Onsdag 10 augusti -
hallandsposten.se: Nytt byggföretag startar i Halmstad
och byggbranschen, såsom specialkonstruktioner för butiksinredning och andra finsnickerier samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet."
Tisdag 9 augusti -
ehandel.se: Bil brakade in i Jysk-butik ? orsakade stor förödelse
Bilen raserade såväl väggen som butiksinredning och orsakade stor skada vilket i sin tur ledde till att man fick stänga för dagen.
Tisdag 9 augusti -
market.se: Bil brakade in genom väggen på renoverad butik
Betong från den solida väggen, och butiksinredningen, syns ligga i en enda röra på bilder från händelsen.
Söndag 7 augusti -
artnet.se: Stockholms Auktionsverk Globen en temaauktion med inredning från FACE!
Auktionen innehåller bland annat en imponerande fast butiksinredning som redan 1997 såldes på Stockholms Auktionsverks Lilla Kvalitén.
Fredag 5 augusti -
svt.se: Nyheter från dagen: 5 augusti
? Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden ? Eon döms att betala skadestånd ? förstörde unika fornlämningar
Fredag 5 augusti -
svt.se: Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden
Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden Under fredagsförmiddagen var kriminaltekniker och
Fredag 5 augusti -
gnosjoregion.se: Tillverkning av butiksinredning
Tillverkning av butiksinredning Vid tillverkning av delar i metall till butiksinredning är skärande bearbetning en vanlig tillverkningsmetod.