Trådhyllor

När man ska ta fram butiksinredning så är det mycket man måste tänka på. Det har visat sig att lokalens inredning kommer att påverka hur kunder uppfattar det som man säljer. Det är därför som så mycket kraft och energi har lagts ned på att utveckla smidiga system av trådhyllor som är vackra och anpassningsbara. Trådhyllorna används inom alla möjliga områden och detta beror givetvis på att de är så hållbara och enkla att montera. Idag kan man få trådprodukter från företag i Gnosjöregionen och genom att välja rätt material på delarna så kan man pressa priset rejält.

 

En luftig konstruktion

En klar fördel med trådprodukterna är den luftighet de erbjuder. Oavsett om det handlar om en butik, ett lager eller ett kontor så är det viktigt att tänka på hur inredningen kommer att påverka miljön. När man använder trådhyllor så får man ofta en känsla av att man har ett större utrymme än vad man har. Dels så kan man använda sig av smarta spjutsystem och utnyttja väggar för att få mer utrymme på golvet, och dels så kommer ljus och luft att ta sig igenom de hyllor som man använder sig av. I kylskåp och frysar så är denna luftighet mycket viktig för att man ska få en jämn fördelning av kyla.

 

Hållbarhet och estetik

Att trådhyllorna dessutom är gjorda i vackra metaller med en finish som blänker gör att man får ett vackert resultat. Då man trivs med utseendet på sin inredning så påverkar det stämningen. Det är därför som många kontor frångår äldre trista trämöblemang för att istället samarbeta med ett företag i Gnosjöregionen för att ta fram ett nytt system med hyllor av stål i samtliga utrymmen. Man kan ju även använda sig av produktställ och hyllor för tillfälliga syften. I butiker så är det mycket viktigt att man kan presentera nya varor och produkter på ett sätt som känns attraktivt. Papp i alla ära, men det är inte mycket som går upp mot en vacker specialdesignad trådhylla som produktdisplay.

 

Skräddarsydda system

Det är ju ofta så att man måste ta fram hyllsystem med individuella mått. Dagens kontor och lagerlokaler ska klara av förändringar då man kanske får behov av mer förvar eller en annan layout på golvet. Genom att använda sig av rätt typ av fristående och fasta hyllor gjorda av tråd så kan man skapa en flexibel miljö där man inte behöver beställa nya möbler varje gång det måste flyttas om. Med sin ritning så kan man kontakta ett företag i Gnosjöregionen som är specialister på framtagning av trådprodukter och butiksinredning. Nästa steg blir att besluta sig för det material och den finish man vill se på sin inredning. Sedan kommer företaget att ta hand om produktion, packning och leverans.

 

Bra företag som producerar hyllor av tråd

Det finns idag många smarta lösningar för system med trådhyllor. Man kan vända sig till lämpliga företag som kan ta fram enstaka trådhyllor eller producera en enorm volym på kort tid. Det ska inte spela någon roll om man behöver en enkel hylla, spjut och hyllsystem eller en lösning för flera kontor – riktigt bra företag som sysslar med metallproduktion kan hitta kostnadseffektiva lösningar för varje behov.

 

Nyheter om butiksinredning

 

2022-01-31

Säker butiksinredning är väldigt viktigt

Det gäller att inreda butiken med säker butiksinredning som står stadigt och som inte har vassa kanter att skada kunder och anställda med.

 

Läs mer »

 

 

 

2018-11-13

Det visste du inte om skyltdockor

Det finns en massa spännande information om skyltdockor. Här är några saker som du kanske inte visste om skyltdockor.

 

Läs mer »

 

 


Gör till din startsida


Läs de senaste nyheterna från din bransch först,
sen kan du googla »


Nyheter om butiksinredning

Torsdag 11 augusti -
corren.se: Möbelsnickarna från Linköping är tredje störst i sin bransch ? ökar intäkterna med 15 procent
Bolagets huvudbransch är tillverkning av kontors- och butiksinredningar och tillverkning av köksinredningar.
Onsdag 10 augusti -
hn.se: Byggbranschen i Halmstad får tillskott ? nytt företag startar
och byggbranschen, såsom specialkonstruktioner för butiksinredning och andra finsnickerier samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet."
Onsdag 10 augusti -
hallandsposten.se: Nytt byggföretag startar i Halmstad
och byggbranschen, såsom specialkonstruktioner för butiksinredning och andra finsnickerier samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet."
Tisdag 9 augusti -
ehandel.se: Bil brakade in i Jysk-butik ? orsakade stor förödelse
Bilen raserade såväl väggen som butiksinredning och orsakade stor skada vilket i sin tur ledde till att man fick stänga för dagen.
Tisdag 9 augusti -
market.se: Bil brakade in genom väggen på renoverad butik
Betong från den solida väggen, och butiksinredningen, syns ligga i en enda röra på bilder från händelsen.
Söndag 7 augusti -
artnet.se: Stockholms Auktionsverk Globen en temaauktion med inredning från FACE!
Auktionen innehåller bland annat en imponerande fast butiksinredning som redan 1997 såldes på Stockholms Auktionsverks Lilla Kvalitén.
Fredag 5 augusti -
svt.se: Nyheter från dagen: 5 augusti
? Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden ? Eon döms att betala skadestånd ? förstörde unika fornlämningar
Fredag 5 augusti -
svt.se: Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden
Kriminaltekniker på plats i Växjö ? undersöker butiksbranden Under fredagsförmiddagen var kriminaltekniker och
Fredag 5 augusti -
gnosjoregion.se: Tillverkning av butiksinredning
Tillverkning av butiksinredning Vid tillverkning av delar i metall till butiksinredning är skärande bearbetning en vanlig tillverkningsmetod.