Olika typer av reklamflaggor

För många så är en flagga en ganska stor sak som man hissar upp i en flaggstång. Det är också ganska vanligt med just denna typ av reklamflaggor men idag så finns det många fler varianter som man kan använda sig av för att synas bättre. Om man inte har möjlighet att flagga med egen flaggstång så kan man se till att hänga upp sin reklamflagga till exempel i sin butik på annat vis. Numera så finns det företag som är experter på den här typen av reklam och de kan fixa det allra mesta.

 

Stora liggande och stående flaggor

De stora reklamflaggorna som man kan se längsmed vägar och i anknytning till butiker är imponerande. Mackar använder sig gärna av den stående versionen av reklamflagga för att göra det enkelt för bilister att hitta rätt. Den här typen av reklamflaggor är effektiva och man kan välja stående eller liggande i enlighet med den logotyp och företagsdesign som man har. Det finns dock en stor fördel med de stående flaggorna och det är att de är lättare att läsa av. Om man har liggande flaggor så kan det bli svårt att alltid ha dessa i ett utvecklat läge, detta så att alla ser vad som står på flaggan.

 

Vimplar och inomhusdekoration som butiksinredning

Mindre flaggor är bra för inomhusbruk. När man inte kan använda sig av en flaggstång så får man fästa flaggorna på andra sätt. Det är rätt vanligt med vimpelflaggor som man enkelt fäster på en vägg. Dessa ser man utanför var och varannan butik och de används ofta för att visa att butiken finns på plats och även när den håller öppet. Ännu mindre flaggarrangemang kan användas i rent dekorationssyfte. Man kan ta fram miniatyrflaggstångar som man ställer på bord och hyllor i mötesrum. De här flaggorna är ganska enkla att designa och de gillas av de allra flesta. Man ska heller inte glömma bort att inomhusflaggor kan vara otroligt vackra att fästa i tak eller över en vägg som man belyser med spotlights. Det är dock viktigt att man arrangerar detta på ett smakfullt sätt och att man håller det hela fritt från damm och smuts som kan få flaggan att se trist ut.

 

Dags att flagga

Om du vill synas i och omkring butikens lokaler så är det dags att flagga. Med reklamflaggor så syns ni av alla som åker förbi på vägen utanför och den som traskar förbi på trottoaren blir snabbt medveten om era tjänster då en vimpelflagga skvallrar om dessa. Välj rätt format och se till att få flaggorna klara så snart som möjligt. Man kan även ha en vanlig reklamflagga för de tillfällen då man är med i mässor eller besöker företag som har flaggstångar där man tillfälligt kan få synas under besöksdagen. En flagga som håller hög kvalitet bör hålla under flera månaders tid då den alltid hänger utomhus och ännu längre då man bara använder den sporadiskt för speciella företagsevenemang.

 

Läs gärna mer om reklamflaggor och beachflaggor här »

 

Nyheter om butiksinredning

 

2022-01-31

Säker butiksinredning är väldigt viktigt

Det gäller att inreda butiken med säker butiksinredning som står stadigt och som inte har vassa kanter att skada kunder och anställda med.

 

Läs mer »

 

 

 

2018-11-13

Det visste du inte om skyltdockor

Det finns en massa spännande information om skyltdockor. Här är några saker som du kanske inte visste om skyltdockor.

 

Läs mer »

 

 


Gör till din startsida


Läs de senaste nyheterna från din bransch först,
sen kan du googla »


Nyheter om butiksinredning

Fredag 1 juli -
di.se: Inredarna av Ica-butikerna passerar 200 miljonersstrecket
När Fredric Jansson, ägare till butiksinredningsbolaget Intrx, pratar om ?från ax till limpa? så menar han verkligen vad han säger.
Onsdag 29 juni -
spotlightstockmarket.com: Finwire om EasyFill AB: Easyfill ökade omsättningen med 30 procent under jan-maj
ökade omsättningen med 30 procent under jan-maj Butiksinredningsbolaget Easyfills omsättning ökade under perioden januari-maj
Tisdag 28 juni -
spotlightstockmarket.com: Finwire om EasyFill AB: Easyfill löser ett konvertibel lån med ny finansiering
Finwire om EasyFill AB: Easyfill löser ett konvertibel lån med ny finansiering Butiksinredningsbolaget Easyfill tecknade i juni 2021 ett låneavtal gällande
Tisdag 28 juni -
borskollen.se: Easyfill löser ett konvertibel lån med ny finansiering
Easyfill löser ett konvertibel lån med ny finansiering Butiksinredningsbolaget Easyfill tecknade i juni 2021 ett låneavtal gällande
Onsdag 22 juni -
tanalys.se: Inbjudan till presentation av ITABs delårsrapport för andra kvartalet 2022
Erbjudandet inkluderar designrådgivning, kundanpassad butiksinredning, kassadiskar, kundflödeslösningar, professionella
Tisdag 21 juni -
borskollen.se: Tobias Sjölander ny vd för Easyfill
Tobias Sjölander ny vd för Easyfill Finwire / Börskollen Butiksinredningsbolaget Easyfill har utsett Tobias Sjölander till ny vd.
Tisdag 21 juni -
spotlightstockmarket.com: Finwire om EasyFill AB: Tobias Sjölander ny vd för Easyfill
Finwire om EasyFill AB: Tobias Sjölander ny vd för Easyfill Butiksinredningsbolaget Easyfill har utsett Tobias Sjölander till ny vd.
Måndag 20 juni -
fryksdalsbygden.se: Malin tar över EntréSunne: ?En dröm går i uppfyllelse?
Malin Alm har jobbat i butiksbranschen i många år. Redan 2008 började hon på Lindex i